Com funcionen els nostres centres?

Objectius

Facilitar la conciliació de la vida familiar, laboral i personal. Els nostres centres educatius són espais on les famílies poden deixar els seus infants en els moments que realment ho necessiten, sense horaris fixos ni requeriments d’assistència. Això permet a les famílies organitzar-se i maximitzar el temps que els adults comparteixen amb els seus fills.

Assegurar el benestar del infants i la satisfacció de totes les seves necessitats durant el temps d’estada en el centre. Lluiten per tal d'obtenir espais acollidors, familiars i segurs que compten amb els recursos humans i materials necessaris per garantir la seguretat i el benestar dels infants. Durant la seva estada al centre es respecten els ritmes dels infants i s’adeqüen les activitats a les seves edats i necessitats. Pensant especialment en les necessitats específiques de la primera infància, els centres disposen d’àrees de descans, higiene i alimentació per a infants menors de 3 anys.

Treballar amb un projecte educatiu i de funcionament basat en el joc. El joc es un dret dels infants i l’activitat principal dels nens i nenes de totes les edats. Per mitjà del joc, els infants prenen consciència d’ells mateixos i del seu entorn, es relacionen amb els adults i amb els altres infants i es preparen per a assumir el seu paper a la societat. El Centpeus no és un centre d’educació formal però basem totes les nostres activitats en un projecte educatiu basat en el joc que preten fomentar el desenvolupament integral de la persona, la relació social sense discriminació i els valors com la solidaritat, la coeducació, els drets humans i la cohesió social.

Avantatges

📖Atenció i educació de qualitat. Psicomotricitat, contes, música, fitxes, àlbum de final de curs, murals... Tot basat en el nostre projecte educatiu i centres d’interès trimestrals. Fem un seguiment trimestral de cada nen i entreguem un informe amb valoracions de cada educador. Fins i tot graduem als nostres nens i nenes que marxen a l'escola.

🏠Instal·lacions ben equipades. Modernitat, molta llum, joguines educatives, pissarra, habitació per a nadons, racons específics per a cada activitat. Aixó és el que trobaras a les nostres instal·lacions. Aixó i un ambient familiar que ajuda als nenes a ser com a casa.

💶Serveis diversificats. Servei d'acollida a nens de 0 a 3 anys, serveis de recollida a colegis, casals d’estiu, matiners, extraescolars, tallers pels pares…

✔️Tarifes raonables. No es paga matrícula, presupostos personalitzats, no cobrem material escolar, abonaments per hores…

Horari ampli. Els nostres centres estan oberts dotze hores al dia i ets lliure de agafar l’horari que et sigui més útil. Farem les mateixes activitats.